Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rundvleesrecepten | Gegrilde kalfskotelet met in de oven gegrilde groentes, kappertjes en ansjovis-mayonaise

Gegrilde kalfskotelet met in de oven gegrilde groentes, kappertjes en ansjovis-mayonaise

Benodigdheden per 2 personen:
1 flinke kalfs T bone van 450 gram
receptuur groente is voor 10 personen
1 aubergine
2 kleine courgettes
1 venkelknol
1 rode 1 groene 1 gele 1 oranje en 1 witte paprika
1 rode ui
4 tenen knoflook
zout peper olijfolie tijm
1 spaanse peper
kappertjes


  1. Maak in de blender een mayonaise met olijf olie, dragon, edik, mosterd, peper,kappertjes en gebruik ipv zout, gewassen ansjovis filet.
  2. Maak een marinade a la minute van olijf olie,zeezout,gestoten peper, knoflook, tijmblaadjes en wat ragfijn gesneden Spaanse peper en citroenschil.
  3. Gebruik een gedeelte hiervan om het vlees in te marineren en de rest om de grof gesneden groentes mee te mengen.
  4. Plaats de gemarineerde groentes in de oven en gaar ze in 20 minuten op 180 gr.
  5. Gril de kalfskotelet aan beide kanten rose en serveer het vlees met de groentes en de pittige ansjovis mayonaise.

Kookstudio Franglaise Alphen aan de Rijn

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Recepten gids

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50