Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rundvleesrecepten | Provenciaalse stoofpotje

Provenciaalse stoofpotje

1 kg sukadelappen
4 el olijfolie
3 in partjes gesneden rode uien
2 teentjes geperste knoflook
2 rode paprika‘s
4 ontvelde tomaten (alles in reepjes)
2-3 takjes tijm
15 fijngesneden ontpitte zwarte olijven
zout en peper
2-3 el grofgesneden basilicum of peterselie

Bak ruim 1 kg sukade lappen rondom bruin in 4 el oijfolie.
Schep het vlees uit de pan en bak 3 in partjes gesneden rode uien en 2 teentjes geperste knoflook gedurende 5-10 min. In het achtergebleven braadvet. Voeg 2 rode paprika‘s en 4 ontvelde tomaten (alles in reepjes) en 2-3 takjes tijm, 15 fijngesneden ontpitte zwarte olijven en wat zout en peper toe en bak alles nog 4-5 min. Leg het vlees terug in de pan en voeg water toe tot het vlees net onder staat. Stoof het vlees met het deksel op de pan 2-2½ uur tot het gaar is. Breng op smaak met zout en peper en strooi er voor serveren 2-3 el grofgesneden basilicum of peterselie over.
Serveer met pasta of rijst.

Personen: 4-
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50