Verhit de olie in een wok of hapjespan. Dep het vlees droog met keukenpapier. Roerbak de vleesreepjes op een hoge stand 2 minuten.
Schep ze uit de pan en houd ze warm.
Borstel de oesterzwammen of veeg ze schoon en snijd ze in smalle reepjes.
Snijd de bosuitjes in schuine stukjes van 3 cm. Rooster eventueel het sesamzaad in een droge koekenpan lichtbruin.
Roerbak in het bakvet van het vlees de oesterzwammen, bosuitjes en geperste knoflook 2 minuten.
Schep de taugé en de vissaus erdoor en bak nog 1 minuut.
Voeg de runderreepjes toe en warm al omscheppend even door.
Serveer het gerecht, eventueel bestrooid met sesamzaadjes, met gekookte rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |