Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rundvleesrecepten | Schnitzel (4 personen)

Schnitzel (4 personen)

4 schnitzels, ongepaneerd
zout, peper
bloem
geclarifeerde boter en olie
eiwit
paneermeel

1.Schnitzels kruiden met peper en zout.

2.Schnitzels door de bloem halen.

3.Afkloppen.

4.Door losgeslagen eiwit halen en door de paneermeel halen.

5.Deze activiteiten net voor het bakken uitvoeren.

6.Schnitzels bakken in "diep vet" ( = boter en olie), de schnitzel moet zwemmen!

Tips

7.Geclarifeerde boter is opgekookte boter, die wordt afgeschuimd. Het vet wordt in een andere bak overgegoten, achterblijft de vaste stoffen en het water.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Recepten gids

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50