Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Rundvleesrecepten | Zuid- Amerikaanse hachee met tomaat en rode peper

Zuid- Amerikaanse hachee met tomaat en rode peper

ca. 1 kg magere runderlappen of sucadelappen, instukken
4-5 el olijfolie
750 gr kleine rode uien, in partjes
4 teentjes knoflook, fijngesneden
2-3 rode pepers, zaadjes verwijderd, in reepjes
2-3 rode paprika‘s, in reepjes
600 gr rijpe tomaten, ontveld, in stukjes
1 blaadje laurier
1-2 tl gedroogde oregano
3-4 dl rode wijn
zout en peper
4 el fijngesneden peterselie

Bak het vlees rondom bruin in de hete olie. Schep het vlees uit de pan en bak de ui, knoflook en rode peper 5-10 min in het achtergebleven braadvet.
Voeg paprika, tomaat, laurier, oregano, zout en peper toe en bak alles nog circa 5 min.
Voeg de wijn toe, leg het vlees terug in de pan en voeg zoveel water toe tot het vlees net onder staat.
Stoof het vlees met het deksel op de pan 2-2½ uur tot het gaar is. Breng op smaak met zout en peper en strooi voor het serveren de peterselie erover.

Lekker met rijst of pasta.

Personen: 4-
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50