Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bonensalade met kaas

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gr sperziebonen
200 gr snijbonen
zout
1 (rode) ui
1 blik kidneybonen naturel (400 gr, Jonker Fris)
4 eetlepels pijnboompitten
l zakje Saladmix Italiaanse dressing (Knorr)
3 eetlepels olijfolie
250 gr fetablokjes (uit olie)

Bereiden

Haal de boontjes af, halveer de sperziebonen en snijd de snijbonen in
schuine stukjes.
Kook de sperziebonen en de snijbonen in ± 7 minuten in weinig water
met zout beetgaar.
Pel en snijd de ui in dunne ringen.
Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel ze af en laat ze goed
uitlekken.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
Klop een dressing van het zakje mix, 3 eetlepels water en de olie.
Schep de gekookte boontjes, de kidneybonen, de ui en de feta door elkaar,
schenk de dressing erover en garneer met de pijnboompitten.
Serveer direct.
Lekker met boerenbruinbrood en kruidenboter.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Noorse vleessalade
Salade met biefstuk
Eiersalade II
Roomkaas- en komkommersalade
Kreeftsalade met mango en roze peper

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes