Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Garnalensalade

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 aardappelen
zout
3 eetlepels olie
1 theelepel mosterd
2 eetlepels azijn
versgemalen peper
400 gr garnalen
dille

Bereiden

Borstel de aardappelen onder koud water schoon en kook ze in de schil in
20 minuten in een beetje water met zout gaar.
Giet de aardappelen af, pel ze en snijd ze in blokjes.
Roer de olie met de mosterd goed door elkaar en roer er de azijn en een
beetje peper door.
Schenk de saus over de nog warme aardappelen.
Laat de salade een paar uur in de koelkast intrekken.
Schep er de garnalen door en bestrooi de salade met fijngehakte dille.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade met volkorenpasta
Ham-preisalade
Vegetarische bonensalade
Bleekselderijsalade
Waldorfsalade met dadel-yoghurtsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes