Snijd het harde stukje van de asperges en snijd ze in stukjes van 4
cm.
Kook ze ± 5 minuten in ruim water met wat zout, spoel ze onder koud
water af en laat ze uitlekken.
Snijd de slablaadjes kleiner en halveer de tomaatjes.
Vermeng alle groenten en verdeel ze over 4 borden.
Verhit de boter in een koekepan en bak de lamsfilets in ± 4 minuten
aan beide kanten bruin, zodat ze van binnen rosé zijn.
Neem de filets uit de pan, bestrooi ze met peper en zout en houd ze
warm.
Roer de azijn en de bessegelei door het bakvet en verwarm het op halfhoog
vuur, zodat de aanbaksels los koken.
Schenk de jus door een zeef en klop er met de olie en wat peper en zout
een sausje van.
Snijd de filets in plakjes, verdeel die over de groenten en lepel de
dressing erover.
Serveer direct.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |