Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Paddestoelensalade met gerookteeendeborstfilet

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1/2 bakje champignons
50 gr oesterzwammen
1 eetlepel (rode wijn)azijn
1 theelepel (groene kruiden)mosterd
1 theelepel tijm
zout, peper
1/2 lente-uitje
10 plakjes gerookte eendeborstfilet

Bereiden



Veeg de champignons schoon en snijd ze in flinterdunne plakjes.
Snijd de oesterzwammen in dunne reepjes.
Roer een sausje van de azijn, de mosterd, de tijm, wat zout en wat peper
en schep de champignons en de oesterzwammen erdoor.
Laat de salade minstens 1 uur staan.
Snijd het lente-uitje in dunne ringetjes.
Schep de paddestoelensalade op 2 bordjes en strooi er de lente-ui
over.
Vouw de plakjes eendeborstfilet dubbel en leg ze naast de salade.
Lekker met vers geroosterde toast.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Appel-sellerie salade
Spinazie-zalmsalade met gemberdressing
Salade met biefstuk
Auberginesalade II
Luxe salade met garnalenspiesjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes