Was de sla, zwier de bladeren droog en verdeel ze over 4 borden.
Trek met een speciaal mesje of een dunschiller strengetjes uit de
citroenschil en pocheer deze even in 1 dl water waarin de suiker is
opgelost.
Pers het sap uit de halve citroen.
Schil de avocado, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in
plakjes.
Bedruppel die meteen met citroensap om verkleuren te voorkomen.
Pel de ui en snijd hem in ringen.
Schik telkens 1 plakje gerookte zalm, 1 sprotfilet, 40 gr gerookte paling
en 1/2 forelfilet op elk bord.
Verdeel de plakjes avocado en de uiringen over de borden en bestrooi elke
portie met granaatappelpitjes, die u uit de opengesneden vrucht
lepelt.
Maak een vinaigrette van de azijn, olie, mierikswortel, peper en zout en
schenk deze over de salade.
Garneer met strengetjes citroenschil, een paar plakjes rammenas en
tuinkers.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |