Kook het vlees half gaar, of zoals gewenst en snijd het in plakjes. Kneus
de knoflook en hak 2 korianderbladeren fijn en doe dat in een vijzel samen
met de suiker, de sojasaus, het limesap, het zout en de vers gemalen
zwarte peper en stamp alles fijn.
snijd de lente-uitjes en de pepers en kleine stukjes.
Verwarm de olie in een wadjan en bak het kruidenmengsel al roerend 3 tot 4
minuten, doe het vlees erbij en bak nog een minuut door. Haal het vlees
uit de pan en laat het afkoelen.
Leg de slabladeren op een schotel en leg het vlees erop. Strooi de
lente-uitjes en de pepers er over en garneer verder met de overgebleven
korianderbladeren.
Tanja (18-03-2013 18:19):
Ik vond het heel leuk om te maken, alleen iedereen moet wel uitkijken met scherpe mesjes, ik heb eerst mijn vinger gesneden en toen is het mesje perongeluk afgebroken en in de salade beland
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |