voor de saus:
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel sojasaus
zout
Vermeng de gember, knoflook, olie, gemalen koriander en komijn en
marineer
hierin de reepjes vlees +- 10 minuten.
Kook de sperziebonen in ruim water met zout in 5-8 minuten beetgaar en
laat ze uitlekken.
Vermeng de salade, sperziebonen, lente-ui en rode peper.
Roerbak het vlees op hoog vuur +- 5 minuten, strooi het sesamzaad erover
en
bak dat +- 2 minuten mee.
Schep het vlees dan uit de pan op de salade.
Blus voor de saus het braadvet af met het citroensap en de sojasaus en
voeg zout naar smaak toe.
voegen (of maak de Oosterse munt-tomatendressing).
Schenk de saus of dressing over de salade.
En strooi er de fijngesneden koriander over.
Geef er Indiase pappadums bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |