Maak de venkel schoon en schaaf de knollen in dunne reepjes.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze elk in vieren.
Snijd de rauwe ham in dunne reepjes.
Kook de venkelreepjes 7 minuten in ruim water met wat zout beetgaar.
Giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze goed uitlekken.
Pers het teentje knoflook uit.
Klop een dressing van de knoflook, de mayonaise, de crème
fraîche, het sinaasappelsap, de mosterd en 2 eetlepels bieslook.
Schep de venkel, de radijs, de ham en de dressing goed door elkaar en
bestrooi de salade met de rest van de bieslook.
Variatie: vervang de rauwe ham door een gerookte kipfilet in blokjes en
neem basilicum in plaats van bieslook.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |