Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Schotels | Chevapcici

Chevapcici

250 gr rundergehakt*
250 gr varkensgehakt
250 gr kalfsgehakt
½ ui, geraspt
1 teen knoflook, geperst
2 eetl. dille, fijngesneden
1 eetl peterselie, fijngesneden
1½ theel. gemalen koriander ( ketoembar)
½ theel gemalen komijn ( djinten)
1 theel. paprikapoeder
1 theel. zout
½ theel. vers gemalen peper
1 theel. bakpoeder
3 eetl runderbouillon
25 gr vers broodkruim
1 ei, losgeklopt
* Ik heb alleen rundergehakt gebruikt.

Doe alle ingrediėnten in een grote kom en meng ze goed door met uw handen.

Maak uw handen nat met koud water en verdeel het vlees in 16 porties.
Rol elk portie tot een worstje van ongeveer 12 cm.
Leg de worstjes op een bord en zet deze afgedekt 1 uur in de koelkast.

Verwarm de grill ( of antiaanbakpan zonder toevoeging)
Grill of bak de worstjes in 6-8 minuten, draai ze regelmatig.

Personen: 8
Bereidingstijd: 30 minuten + 1 uur koelen
Bron: marionsrecepten.nl

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50