Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Schotels | Kleurrijk met wortelen (stamppot)

Kleurrijk met wortelen (stamppot)

750gr zoete aardappelen
750gr wortelen
3 eetl. olijfolie
1 afgestreken eetl. komijn
1/2 tl. cayenne peper
2 grote uien, in ringen
75gr bloem
olie om te frituren
400gr lamsworstjes, gebakken in 60gr boter
zout en versgemalen zwarte peper
peterselie of koriander om te garneren

Kook de wortelen en de aardappelen apart gaar in water met zout. Giet beide af en doe ze samen over in één pan. Stamp ze fijn met de olie, komijn en cayennepeper en breng op smaak met behoorlijk wat versgemalen zwarte peper en zout. Haal de uienringen door de bloem en frituur de ringen goudbruin. Verdeel de hutspot over de borden, samen met de uienringen en de worstjes. Garneer met wat groen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50