Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Schotels | Stamppot groene kool met kaas

Stamppot groene kool met kaas

2 el. Boter
750 gr fijngesneden groene kool
200 gr rauwe boerenham in kleineblokjes
aardappelen voor de stamppot
11/2 el grove mosterd
100 gr geraspte oude kaas

Kook de aardappelen.
Smelt de boter in een wok en roerbak de groene kool in 5 min. Schenk er 1 dl water bij en blijf roerbakken tot het vocht verdampt is Roer de ham erdoor en houd het gerecht warm.
Als de aardappelen gaar zijn kunt u deze fijn stampen en pureren met een scheutje melk en boter. Roer de mosterd en kaas erdoor en voeg daarna de kool toe. Warm het gerecht nog even door en serveer direct.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50