Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Pompoensoep met geitenkaas en fruit kerrie chutney

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 ltr groentebouillon
400 g pompoen
1 sinaasappel
200 g aardappel
2 stengels bleekselderij
1 kaneelstokje
200 g suiker
1 dl slagroom
25 g boter
p&z

200 g geitenkaas
fruit kerrie chutney
4 sneetjes brioche brood

Bereiden


  1. Schil de pompoen en de aardappel en snij ze in stukken.

  2. Snij de sinaasappel in partjes en de selderij in plakjes.

  3. Doe deze ingrediënten in de bouillon en voeg het kaneelstokje toe.

  4. Laat de bouillon 25 min. zachtjes koken.

  5. Verwijder het kaneelstokje.

  6. Pureer de soep met een staafmixer.

  7. Voeg de suiker toe en maak de soep op smaak.

  8. Vlak voor het doorgeven de slagroom toevoegen.

  9. Smeer de sneetjes brood in met geitenkaas en chutney en gratineer dit.

  10. Serveer de croutons bij of in de soep.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Sint Hubertusbouillon
Courgettesoep met paling
Zeeuwse mosselsoep met zeekraal
Aspergesoep met gepocheerd ei, garnalen en kruidenroom
Erwtensoep met zalm en croutons

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes