Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Tomaten - Vissoep

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

2 rode uien
1 eetl. tomatenpuree
1 dl olijfolie
4 teentjes knoflook uit de pers
2 blikken tomaatstukjes
2 takjes tijm
1 laurierblad
1 liter visbouillon
500 gr visfilet naar keuze
2 eetl. peterselie

Bereiden

De uien snipperen en samen met de knoflook in de olijfolie goudgeel fruiten.

De tomatenpuree, tomaatstukjes met sap, de tijm en het laurierblad toevoegen en 5 minuten zachtjes laten koken.

De bouillon erbij roeren en nog 20 minuten laten koken.
De laatste 10 minuten de visfilet in de soep mee verwarmen.

De soep op smaak maken met zout en peper.
Met peterselie bestrooien.

Lekker met in olie gebakken sneetjes stokbrood.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Forel-cremesoep
Waterkerssoep met mimosa
Erwtensoep met kluif
Vis met venkelbouillon
Uiensoep "Londonderry" (4 pers)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes