Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Soepen | Uiensoep

Uiensoep

200 gr uien
40 gr boter
2 eetl. bloem
1¼ liter bouillon
100 gr gruyère
zout & peper
wit brood

Snijd de uien in ringen.
Als de gruyère niet geraspt is dan even raspen.

Laat de fijne uienringen in de boter licht fruiten.
Strooi er de bloem overheen, en giet er zodra dit goudgeel wordt, de bouillon erbij.
Zout en peper toevoegen en ca. 30 minuten laten koken.

Bestrooi het brood met de geraspte gruyère kaas.
Leg het brood even onder de gril of tosti-ijzer zodat de kaas smelt.

Leg het warme brood op een soepbord en schenk er de soep overheen.

Personen: 4
Bereidingstijd: 35 minuten
Bron: marionsrecepten.nl

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50