Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Soepen | Waterkerssoep met mimosa

Waterkerssoep met mimosa

ca 200 gr waterkers (een bosje of uit een zakje) of verse spinazie
2 hardgekookte eieren
4 sneetjes witbrood
3/4 l kippenbouillon (van tabletten)
4 eetl slagroom

Voorbereiden:
Maak de waterkers of spinazie schoon. Verwijder harde stelen. Houd enkele blaadjes apart voor de garnering. Prak de gepelde eieren in piepkleine stukjes (mimosa). Druk met behulp van een wijd glas vier rondjes uit boterhammen.
Bereiden:
Breng de bouillon aan de kook.
Voeg de waterkers of spinazie toe en laat circa 4 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met behulp van bijvoorbeeld een staafmixer.
Roer de slagroom door de soep die niet meer mag koken. Rooster de broodrondjes. Schep de soep in diepe borden. Leg in elk bord een broodrondje en schep er de mimosa op. Garneer de mimosa met enkele waterkersblaadjes.
Bereidingstijd: circa 20 minuten

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50