Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Taarten-en-brood | Chocoladecake met pecannoten

Chocoladecake met pecannoten

100 gr gepelde pecannoten
200 boter
boter om in te vetten
1 pakje vanillecake- mix (Baukje)
2 th koekkruiden
3/4 l melk
3 eieren
150 gr pure chocolade

De oven voorverwarmen op 150 graden.
De pecannoten grof hakken. Een cake vorm van minstens 28 cm invetten en dun met bloem bestrooien. De koekkruiden door de mix mengen en er volgens de aanwijzing met de boter, eieren en melk er een beslag van bereiden. Dan de pecannoten en 100 gr van de fijngehakte chocolade voorzichtig erdoor spatelen. Het beslag in de vorm scheppen, gladstrijken en met de rest van de chocolade bestrooien. De cake in het midden van een voorverwarmde oven in 55-65 minuten gaarbakken.
Buiten de oven eerst 10 minuten laten afkoelen, voorzichtig storten en op een rooster verder laten uitdampen.

Personen: Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50