Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Taarten-en-brood | Kué mangkok

Kué mangkok

2 glazen zelfrijzend bakmeel
1 glas geraspte klapper(geraspte kokos)
1 glas witte of bruine basterd
2 zakjes vannillesuiker
1 glas water
snufje zout.
Roze en groene kleurstof.
Bakvormjes (muffinbakjes)

Meng alle ingredienten, op de kleurstof na, door elkaar en verdeel het deeg over drie kommen. Voeg bij twee porties deeg een paar druppels kleurstof toe en laat de derde blank.
Wrijf de bakvormpjes in met een klein beetje olie en verdeel daarna het deeg.
Laat dit iets langer dan een half uur stomen.

Personen: 6
Bereidingstijd:
Bron: Mathieu

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50