Schenk 1/4 l kokend water over de gedroogde paddestoelen in een schaaltje en laat ze 30 min weken. Maak, volgens de aanwijzingen op de verpakking, pannenkoekbeslag van mix, ei en melk of water. Knip het blad van 2 takjes peterselie fijn en roer dit door het beslag. Smelt 20 gr boter tot vloeibaar en klop dit door het beslag. Snipper de sjalotjes en fruit ze in wat boter. Snijd de paddestoelen in plakjes of reepjes. Laat het eekhoorntjesbrood uitlekken. Schep de paddestoelen bij de uitjes en bak ze op hoog vuur 5 min, tot ze vocht loslaten, laat het vocht verdampen. Knip het blad van 2 takjes peterselie fijn, verkruimel het brood en schep dit met peper en zout bij de paddestoelen. Hak de walnoten fijner. Snijd de korstjes van de kaas en snijd 100 gr kaas in plakjes, rasp de rest grof. Warm de ovengrill voor. Bak in een vlakke koekenpan 8 dunne pannen-koekjes. Beleg ze voor de helft met plakjes kaas, verdeel het paddestoelmengsel erover, vouw de pannenkoekjes dubbel en sla de zijkanten naar boven.Leg ze in een ovenschaal, strooi de walnoten en de rest van de kaas erover en laat dit onder de grill goudbruin kleuren. Strooi er nog wat peterselie over.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |