Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Taarten-en-brood | Rijstevlaai

Rijstevlaai

150 gr dessertrijst
1 liter melk
150 gr suiker
24 gr gustard pudding poeder
4 eieren
2 zakjes vanillesuiker
75 gr boter

Smelt de boter in een pan en roer de rijst erdoor.
Giet vervolgens de melk erbij, één kopje apart houden, breng aan de kook en draai het vuur laag.
Voeg de suiker toe en laat het onder regelmatig doorroeren ca 30 minuten pruttelen.

Meng de gustardpudding door de achtergehouden melk en roer dit samen met de eierdooiers door het rijstmengsel.

Laat afkoelen.

Verwarm de oven voor op 175 Gr C.

Klop de eiwitten stijf en meng deze samen met de vanillesuiker voorzichtig door de rijstepap.
Giet dit mengel in een beboterde taartvorm met een diameter van 25 cm.
Bak deze in 45-60 minuten gaar in de oven.

Personen: 10
Bereidingstijd: 75 minuten
Bron: marionsrecepten.nl

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50