Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Taarten-en-brood | Wafels

Wafels

1 kg vitaflor bloem
400 g boter
4 eieren - eiwit in sneeuw
4 kopjes melk
4 kopjes spuitwater
50 g gist
3 pakjes vanillesuiker
snuifje zout

De bloem in een kom doen. In het midden een kuiltje maken waarin de zacht gemaakte boter, de eierdooiers, de vanillesuiker en een snuifje zout gedaan worden alsook een weinig warme melk. Gist toevoegen (opgelost in lauw water). Alles mengen maar niet alle melk toevoegen. Als het deeg nog te dik is kan je nog melk toevoegen. Opgeklopte eiwit toevoegen. Deeg laten rijzen. Wafels om onmiddellijk op te eten.

Personen: Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50