Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Varkensvleesgerechten | Cotelet de porc cordon bleu (gepaneerde ribkarbonade, gevuld met ham en kaas)

Cotelet de porc cordon bleu (gepaneerde ribkarbonade, gevuld met ham en kaas)

4 ribkarbonades
4 plakken ham
4 plakken jongbelegen kaas
3 eetl bloem
2 losgeklopte eieren
8 eetl paneermeel
cocktailprikkertjes
500 gr sperziebonen
1 zakje aardappelschijfjes (Peka Pommes Naturel)
3 eetl roomboter om in te bakken
4 eetl kerrie/ananassaus (Calvé)
versgemalen peper en zout

De karbonades met een scherp mes als een envelop open snijden en vullen met een plak ham en een plak kaas. Het geheel met een cocktailprikkertje weer dicht maken. Kruid de karbonades met peper en zout en bestrooi ze met bloem. Haal ze vervolgens door de paneermeel. Stevig aankloppen.
Bak de karbonades daarna in 2 eetl roomboter goudbruin aan beide zijden. Zet het vuur niet te hoog anders verbrand het paneermeel.
Maak in de tussentijd de sperziebonen schoon en kook ze beetgaar in weinig water met wat zout. Giet ze daarna af en schud ze met een klontje boter. De aardappelschijfjes goudbruin bakken in de rest van de roomboter.
Als de kaas uit de karbonades begint te lopen zijn ze klaar. Leg ze op de borden en serveer ze met de sperzieboontjes en gebkken aardappeltjes.
Bereidingstijd 20 minuten.
Tip:
Vervang de karbonades door kipfilet of kalkoen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50