Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Karbonade met eiersaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 eieren
1 ui
4 ribkarbonades
zout en peper
75 gr boter
1 el bloem
2 dl melk
2 el mayonaise
1 el gedroogde bieslook
1 el droge sherry
worcestershiresaus

Bereiden

Voorbereiden: Eieren in 10 min hardkoken. Laten schrikken, pellen en in stukjes snijden. Ui pellen en fijnsnipperen.
Bereiden: Vlees inwrijven met zout en peper. In koekenpan 50 gr boter verhitten. Vlees in ± 10 min aan elke kant gaar en bruinbakken. Intussen in steelpan rest van boter verhitten.
Ui ± 3 min fruiten. Bloem toevoegen. Al roerende scheutje melk toevoegen. Blijven roeren tot gebonden saus. Erdoor roeren: ei, mayonaise, bieslook en sherry. Op smaak brengen met zout, peper en enkele druppels worcestershiresaus.
Vlees op schaal leggen. Beetje saus erover schenken. Rest overdoen in sauskom.
Groententip: tomatensalade.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Varkenshaas in zoetzure saus
Filetreepjes in champignonroom
Zoet-zure vleesstoofpot
In Caruso-bier geglaceerd buikspek met gebakken witlof en schijfjes Opperdoezer.
Gestoofde varkensrollade op zijn Provenciaals

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes