Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Varkensvleesgerechten | Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)

Varkensfilet met honing-druivensaus (4 personen)

4 filet à 125 g
1 el olijfolie
2 fijngehakte sjalotten
1 gehakt knoflookteentje
100 g rode gehalveerde pitloze druiven
2 el soya saus
2 el honing
1 bolletje fijngehakte verse gember
1/2 tl Allspice
zout & pepermolen


  1. Grill of bak de filets.
  2. Verhit de olijfolie in een sauspan.
  3. Smoor de sjalotjes en de knoflook.
  4. Voeg de druiven, soyasaus, honing, gember en allspice toe.
  5. Breng het aan de kook en laat het op zacht vuur 15 min inkoken.
  6. Blender de saus.
  7. Nappeer de saus over het vlees.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Recepten gids

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50