Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Varkensvleesgerechten | Varkenshaasje met wijn-champignonroomsaus

Varkenshaasje met wijn-champignonroomsaus

500 gram varkenshaas (2 stuks)
Zout & peper
1 bakje champignons
1 zakje champignonroomsaus
1/2 glas wijn

Haal de varkenshaasjes uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Breng ze op smaak met peper en zout, schroei de zijkanten kort dicht en braad het verder op laag vuur. Snij de champignons in plakjes. Braad het vlees in ongeveer 15 minuten gaar en haal het daarna uit de pan. Bak daarna in dezelfde pan de champignons zodat de smaak van het vlees wordt opgenomen. Maak de saus klaar zoals op het zakje staat aangegeven. Afhankelijk van uw kookkunsten voegt u nu de wijn toe aan de champignons (let op voor de vlam in de pan) of voegt u het toe aan de saus. Na een minuut of twee voegt u de champignons, inclusief het vocht uit de pan, toe aan de saus. Laat dit nog een minuut of twee staan. Snij de varkenshaasjes in plakjes en verdeel dit over de borden. Verdeel daarna de saus met champignons over het vlees.

Serveertip: Sugarsnaps en aardappelkroketjes

Personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Bron:

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50