Snijd het vlees in smalle reepjes. Meng de bloem met poedersuiker, peper en zout en schep dit mengsel door de vleesreepjes.
Kook de pandanrijst volgens volgens de aanwijzing op de verpakking en zet deze 10 minuten afgedekt apart.
Verwijder de stronk van de paksoi en snijd de groente in repen.
Verhit 2 eetl olie in de wok of hapjespan en roerbak hierin de vleesreepjes 5 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de paksoi 2 minuten. Schep de oestersaus, 1 eetl gembersnippers, 1 eetl gembersiroop en de vleesreepjes erdoor.
Meng de rest van de gembersnippers en de gembersiroop door de rijst. Schep de rijst in vier kommetjes. Druk dit goed aan en strijk het oppervlak glad. Keer ze op 4 warme borden en serveer het wokgerecht eromheen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |