Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zoet-zure vleesstoofpot

Aantal personen: 4

Ingrediënten

400 gr hamlappen
2 kleine winterwortelen
½ struik bleekselderij
1el boter
1 zakje roerbakmix (silvo0
300 ml water
( 4 schijven ananas uit blik)

Bereiden

Snijd de hamlappen in reepjes. Snijd de winter-wortelen in plakjes en de selderij in smalle boogjes. Verhit de boter en bak het vlees in 2-3 minuten er in bruin. Bak de groenten al omscheppend 2 minuten mee. Zet het vuur laag en stoof het gerecht, afgedekt, in ± 20 minuten gaar. Maak de roerbakmix aan met 300 ml water en schenk dit al roerende door het gerecht. Laat het gerecht nog 3-4 minuten pruttelen, schep het af en toe om. Snijd desgewenst de ananas in stukjes en schep ze met wat sap door de saus. Lekker met rijst.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Krokant varkensvlees met kokos en zoetzure saus
Feestelijke rollade
Spaanse varkensvleesstoofpot met olijven
Gelakte varkenshaas medaillons met port-salie saus
Gevulde karbonade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes