Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Boerenkool met pasta, roquefort en truffel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

750 g grof gesneden boerenkool
50 g boter
2 knoflooktenen
1 dl slagroom
450 g dunne pasta
2 el truffelolie
2 el olijfolie
75 g Roquefort
geschaafde truffel
pepermolen (zwart)

Bereiden


  1. Stoom de boerenkool 10 minuten.
  2. Voeg peper toe.
  3. Laat de boter uitbruisen.
  4. Voeg de knoflook toe.
  5. Voeg boerenkool en room toe.
  6. 10 minuten laten garen.
  7. Pasta al dente koken.
  8. Alles mengen.
  9. Kaas en truffelolie toevoegen.

Recept van Alma Huisken

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Envelopje gevuld met paddestoelen
Gevulde courgette
Caesarsalad met kaascroutons
Aardpeer (topinamboer) met prei en noten (10 personen) Garnituur
Gevulde aubergines met geitenkaas (vegetarisch)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes