1 ui
2 teentjes knoflook
1 paprika
2 bleekselderijstengels
50 g boter
1 el tomaten puree
½ el paprikapoeder
60 g bloem
2 el Noilly Prat
2 draadjes saffraan
5 dl visbouillon
1 lenteui
8 ragoutbakjes
10 g Cajunkruiden
Bereiden
De ui en knoflook hakken.
Paprika en bleekselderij in kleine blokjes snijden.
Boter in een pan met dikke bodem verhitten en uit laten bruisen.Ui, knoflook, paprika en bleekselderij hierin fruiten.
Tomatenpuree toevoegen en even mee laten bakken. Het vuur laag draaien en achtereenvolgens de seasoning, paprikapoeder en bloem door de groenten roeren.
Het geheel 1 minuut doorroeren. De Noilly Prat (of droge Vermouth) en saffraandraadjes toevoegen en de hete visbouillon hier geleidelijk bij schenken.
De saus even door laten koken en tenslotte de rivierkreeftjes en lente-ui erdoor roeren.
In ragoutbakjes serveren die in de oven verwarmd zijn.