Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Envelopje gevuld met paddestoelen

Envelopje gevuld met paddestoelen

8 lasagnevellen (voorgekookt)
50 gr boter
1 ui,fijngehakt
2 tenen knoflook, fijngehakt
600 gr gemengde paddestoelen, in plakjes
1 el platte peterselie, fijngeknipt
6 el slagroom
evt. en scheutje cognac
zout en versgemalen peper
parmezaanse kaas

Breng een grote pan met veel water en wat zout aan de kook. Smelt in een andere pan de boter en bak de fijngesneden ui en knoflook zacht, maar niet bruin. Voeg de paddestoelen en naar smaak peper en zout toe. Bak alles enkele minuten op een middelhoog vuur. Blus af met 3 el water. Voeg de peterselie en de slagroom toe en eventueel een scheut cognac. Kook de lasagnevellen in circa 10 minuten beetgaar op een niet te hoog vuur. Wees voorzichtig, want ze kunnen snel breken of gaan kleven. Niet afgieten dus, maar met een schuimspaan de vellen eruit halen. Snijd de vellen in tweeën en leg op ieder bord een velletje. Schep er het paddestoelenmengsel overheen (bewaar nog een beetje voor garnering) en leg de andere lasagne-helft erop.
Lekker met parmezaanse kaas.

Tip: Lekker als tussengerecht of als vegetarisch hoofdgerecht.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50