Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Gemarineerde asperges met nieuwe aardappel en groene kruiden

Gemarineerde asperges met nieuwe aardappel en groene kruiden

1 kg verschillende soorten AA asperges
250 gram nieuwe aardappel
Dressing:
1 dl aspergevocht
1 dl zonnebloemolie of olijfolie extra vergine
1 bosje kervel fijn gehakt
2 takjes dille fijn gehakt
2 takjes dragon fijn gesneden
peper en zout
4 eieren
veldsla


  1. Borstel de aardappelen schoon en kook ze in de schil
  2. Kook de asperges net niet gaar in ruim kokend water waaraan zout, foelie en een klein beetje suiker zijn toegevoegd
  3. Maak de dressing van de olie, aspergevocht en roer er de fijngehakte kruiden door.
  4. Kook de eieren hard en snij in kleine dobbelsteentjes.
  5. Snij de aardappelen in dobbelsteentjes en roer er ruim dressing door.
  6. Bedek de bodem van een ondiepe schaal met de aardappelsalade.
  7. Leg de asperges erbovenop (in stukken van 6 cm gesneden of heel)
  8. Giet de dressing er over.
  9. Strooi het ei er over.
  10. Serveer met veldsla.

Recept van Sanie de Geus
De Watergeus
Noorden

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Recepten gids

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50