Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Gevulde aubergines met geitenkaas (vegetarisch)

Gevulde aubergines met geitenkaas (vegetarisch)

2 aubergines
1 ui
1 knoflookteentje
100 g geitenkaas
1 rode paprika
2 el olijfolie
100 g crème fraîche
90 g tomaten
p&z


  • Snijd de kroontjes van de aubergines en halveer ze.

  • Lepel het vruchtvlees uit de schil, maar laat een rand van 1 cm dikte zitten.

  • Snijd het vruchtvlees in stukjes.

  • Verhit de olijfolie, bak de gesnipperde ui 2 minuten en voeg de in blokjes gesneden paprika, de knoflook en het auberginevruchtvlees toe.

  • Laat dit op laag vuur 10 minuten doorsudderen.

  • Voeg de crème fraîche toe.

  • Vul de aubergines met dit mengsel, leg de plakjes tomaat bovenop.

  • Bak de aubergines in de oven 10 minuten op 225 graden Celsius.

  • Leg de plakjes geitenkaas (bijv. Picandou) op de aubergines en bak nog 10 minuten.

    Personen: 4
    Bereidingstijd:
    Bron: Recepten gids

  • © recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50