Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Gevulde courgette

Gevulde courgette

1 grote courgette
olijfolie
zout en peper
60 -100 gr parmezaanse kaas
basilicumblaadjes
125-150 gr mozzarella

Voor 6-8 stuks
Snijd 1 grote courgette in lange plakken van ½-1 cm. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Rooster de plakken courgette in de grillpan aan elke kant 2-3 min tot ze zacht zijn. Verdeel 60-100 gr geraspte parmezaanse kaas over de courgette en verdeel hierover wat basilicumblaadjes. Snijd 125-150 gr mozzarella in repen en verdeel deze over de courgette.
Rol de courgette op en zet de rolletjes vast met een houten prikker. Verwarm ze 15-20 min in een voorverwarmde oven (180 graden).
Tip:
Niet alleen courgette, maar ook aubergine en paprika kunnen op deze manier gevuld worden.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: Fransien

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50