Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Slastamppot met pittig gerookte kaas

Slastamppot met pittig gerookte kaas

1¼ kg kruimige aardappels
2 sjalotjes
boter of margarine
1 Westzaner rookkaasje
1 peer citroensap
150 gr (zakje) waterkers
1 dl melk
nootmuskaat
1 zakje worteljulienne

Kook de aardappels gaar. Snipper de sjalotjes en fruit ze in 2 el boter. Snijd het rookkaasje in halve plakjes. Snijd de peer in blokjes en leg deze even in water met citroensap. Snijd de sla eventueel wat kleiner, zoek de waterkers uit uit en snijd het in repen. Verwarm de melk. Giet de aardappels af, stamp ze met de melk erbij tot puree, en breng op smak met zout, peper en wat nootmuskaat. Voeg sjalotjes, kaas, peerstukjes, sla, waterkers en worteljulienne toe. Warm het nog even door.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50