Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Snijbonenstampot met zongedroogde tomaten

Snijbonenstampot met zongedroogde tomaten

1 kilo aardappelen, kruimig
100 ml melk
20 gr boter
8 zongedroogde tomaatjes
500 gr verse snijbonen

Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes, zet ze even in wat water zodat ze weer lekker zacht worden.

Kook de aardappelen met wat zout gaar.
Stamp ze fijn met een aardappelstamper, roer de melk erdoorheen.
Snij klontjes van de boter en voeg de boter toe bij de aardappelen, roer alles goed door zodat de boter goed wordt opgenomen.

Snij de snijbonen fijn of grof, naar gelang je eigen smaak.
Kook de snijbonen met wat zout in 10 minuten gaar.

Giet het water van de tomaatjes weg, roer de snijbonen en de gewelde zontomaatjes door de aardappelpuree.


Serveertip: Lekker met runder-, slavink, verse worst of gehaktbal

Personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten
Bron: marionsrecepten.nl

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50