Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Vegetarisch | Zuurkoolstamppot

Zuurkoolstamppot

3/4 kilo aardappels
500 gr zuurkool
1 pakje gemarineerde quornstukjes (à 175 gr ,koelvitrine)
1 prei
bakje champignons
1/2 theel tijm
dikke plak mosterdkaas (150 gr
2 appels

Aardappels ( 3/4 kilo ) koken, 500 gr zuurkool 10 minuten koken. Een pakje gemarineerde quornstukjes (à 175 g, koelvitrine) in wat olie goudbruin bakken. Een prei in ringen, bakje kastanjechampignons in kwarten en 1/2 theelepel tijm toevoegen en 4 minuten bakken. Een dikke plak mosterdkaas, 150 g, in blokjes snijden, 2 appels met schil snipperen. De uitgelekte zuurkool en appelstukjes bij de quorn doen. De aardappels grof stampen en met de kaasblokjes door de zuurkool scheppen.

Personen: 4
Bereidingstijd:
Bron: moens

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50