Laatst toegevoegd:

-Eenvoudig recept voor heerlijke runderlappen
-Spaghetti met bacon en peterselie
-Ajam pedis
-Forel in roomsaus
-Kipfilet met ananas
-Tortellini met vis in mosterdsaus
-gestoomde kip met dragon
-Gepofte aardappelen met zalm-roomsaus
-Sate van varkensvlees
-Romige risotto

Vind uw gerecht:
Recepten:

Aardappelgerechten
Aziatische gerechten
Eiergerechten
Groenten
Salades
Kip recepten
Lamsvlees recepten
Mexicaanse recepten
Pasta gerechten
Rijst gerechten
Rundvlees recepten
Soepen
Schotels
Taarten en brood
Varkensvlees gerechten
Vegetarisch
Visrecepten
Voorgerechten
Nagerechten
Wraps
Wokrecepten
Wildrecepten

Wat moet ik nu weer geven
Home | Visrecepten

Visrecepten

Aardappelvisragout (magnetronrecept)
Aïoli
Aïoli schotel
alikruiken
Almejas a la Marinera I
Amsterdamse Viskoekjes
Ananas salsa
Aspergepuree met zalmkaviaar
Asperges met kabeljauwhaasje en mosterdsaus
Asperges met langoest en wilde rijst
Asperges met oesterzwammen en gerookte zalm
Asperges met St.-Jacobsschelpen
Asperges met verse kreeft en mosterdsaus
Asperges met zalm en kervelsaus
Asperges met zeewolf en rivierkreeftjes
Avocadotaartje met gerookte zalm
Bacalhau alla portuguesa (stokvis op portugese wijze)
Bacalhau alla Portuguesa II
Bami met zalm
Biscuit van grijze garnalen
Bisque van kreeft
Boemboe Bali ikan
Bot met mierikswortel
Botervis met dille en tomaat
Botervis met prei-pestosaus
Brandade van kabeljauw en champignons, met een schuimigesaus
Bretonse mosselen met knoflook en spek
Bruine vis met groenten uit een stoommandje
Buideltje met Jacobsmosselen (4 personen)
Cajun visfilets (magnetron recept)
Cajun visfrietjes
Cajun-roodbaarsfilet met Columbus
Canadese Kreeft op de wijze van Ditmar Oostmeijer
Caribische zeetong
Carpaccio van tonijn met groene asperges
Carpaccio van zalm
Casserole van venkel met kabeljauw.
Cassoulet van mosselen, stukjes verse kabeljauw, zalm en fijnegroenten
Catalaanse visstoofpot
Cataplana II
Citroen- en tomatenboter
Compositie van zalm, scampi en coquilles
Courgette met haring en basilicumsaus
Courgette met vis en wijn-dillesaus
Couscous met vis
Couscous met vis (Marokkaans)
Dille-mosterdsaus
Dille-visrolletjes met Rieslingsaus
Dinerschotel van snoekbaarsfilets
Eenvoudige kreeftensoep
Ei-timbaaltje met Krab
Eierkoeken metgarnalen
Eikenbladsla met tarbot
Exotische haringcocktail
Exotische mosselen
Filete depescado empapelado (Visfilet in folie)
Finse kabeljauwballetjes
Fisherman's pie
Flan van tonijn met een coulis van prei (4-6 personen)
Foliepakketjes met makreel, venkel en tomaat
Forel in roomsaus
Forel met champagne
Forel met groene saus
Forel met mierikswortelvulling
Forel met venkelen kruiden en papillotte
Forel met witloof en gerookt spek
Forel verpakt in folie
Forellen Vieux Strassbourg
Franse aardappeltaart met tonijn
Frikadel ikan
Fumet de poisson
Gamba's met feta
Gamba's met pittige saus
Gamba's op Chinese groenten met gembersaus
Gamba's op een bedje van groenten
Gamba'snaturel
Gambas al ajillo(gamba's met knoflook) I
Gambaspiesen
Garnalen in curry-kokos saus
Garnalen in kerriesaus
Garnalen in knoflook, olie en chilisaus
Garnalen indillesaus
Garnalen met asperges uit de wok
Garnalen met taugé (wok)
Garnalen metvijfkruidenpoeder
Garnalen-cocktail
Garnalencocktail met mango en safarisaus
Garnalenkroketten I
Garnalenkroketten IV
Garnalensoep
Gebakken Dorade met tomaten-basilicumsaus
Gebakken forel met tomaten-basilicumsaus
Gebakken forelfilet met witlof, grove mosterd en CarlsbergElephant
Gebakken kabeljauw met aardappelen en tomatensaus
Gebakken kabeljauw met tomaat
Gebakken kabeljauwmoten met spinazie en krokante kaaskoekjes metvenkelzaadjes
Gebakken lekkerbekjes
Gebakken mosselen met pijnboompitten, tomaat en basilicum (4 pers)
Gebakken nijlbaars in mosterdbeslag
Gebakken paling
Gebakken paling in groene kruidensaus
Gebakken paling met sjalotjes, bleekselderij en Bush Amber
Gebakken schol met dragonsaus
Gebakken schol met druivendressing
Gebakken scholfilet
Gebakken scholfilets met citroenmayonaise
Gebakken St-Jacobsschelp met witlofsaus
Gebakken tarbot met yoghurt
Gebakken tongfilet met limoen en sambal
Gebakken tonijnsteak op een salade van haricots verts enaardappel
Gebakken vis met aardappelen en tomatensaus
Gebakken vis met cantharellen
Gebakken vis met remouladesaus
Gebakken visballetjes
Gebakken zalm met avocadosaus
Gebakken zalm op roerbakgroenten
gebakken zalmmoot met komkommer-yoghurtsaus
Gebakken zalmtartaartjes met knoflookbroodkruim en kappertjessaus
Gebakken zalmtournedos met tuinkruidendressing
Gebakken zeebaars met langoustines
Gebakken zeewolf met aardappel/krabpuree en groentensaus
Gebakken zeewolf met zwarte bonen
Gebakken zeewolf/zeeduivel met basilicum
Gefrituurde inktvisringen uit Portugal
Gefrituurde kabeljauw met pikante bieslook-yoghurtsaus
Gefrituurde spierinkjes met citroen-remouladesaus
Gefrituurde stokvisbeignets
Gefrituurde visballetjes
Gefrituurde visfilets in bierbeslag
Gefrituurde zonnevis met groenten ravioli
Gegratineerde kabeljauw
Gegratineerde kabeljauw moten
Gegratineerde kabeljauwschotel
Gegratineerde mosselen
Gegratineerde mosselen 2
Gegratineerde mosselen II
Gegratineerde oesters
Gegratineerde oven-kabeljauw
Gegratineerde schelvis met ham
Gegratineerde scholfilets uit de oven
Gegratineerde tilapiaschotel
Gegratineerde venkelschuitjes met kabeljauw
Gegratineerde zalm met tomaten vinaigrette
Gegratineerde zalmforel met witlof
Gegrilde grietfilet op radijs
Gegrilde heilbot
Gegrilde kabeljauwfilet met ui-ananassalsa
Gegrilde makreel met zwarte bonensaus
Gegrilde nijlbaarsfilet met peterselie-rozemarijnpesto
Gegrilde poon
Gegrilde tarbotfilet met Sint- Jacobsmosselen
Gegrilde tongfilets met Italiaans gekruide groenten
Gegrilde tonijn met courgettespaghetti
Gegrilde vis (Kabeljauw)
Gegrilde visschotel met courgette en venkel
Gegrilde zalm
Gegrilde zalm en tong met champagnesaus
Gegrilde zalm met Spätzli (10 pers)
Gegrilde zeebaars met auberginepuree en paprikasaus
Gegrilde zeebrasem met knoflook
Gegrilde zeewolf
Gekookte mosselen
Gekookte mosselen (basisrecept)
Gekookte mosselen in pikante saus
Gekookte mosselen met mosterd-botersaus
Gekookte rode zalm
Gekookte verse mosselen I
Gekookte verse mosselen II
Gekooktestrandschelpen ui Portugal
Gemarineerde en gebakken schol
Gemarineerde haring
Gemarineerde meerval met daikonkers
Gemarineerde tonijn met waterkastanjes
Gemarineerde zalm (4 pers)
Gemarineerde zeeduivelspiesen
Gemengde gegrilde visschotel
Gepaneerde mosselen
Gepeperde zeeduivelfilets
Gepocheerde forel met bieslooksaus
Gepocheerde forel met kruidenbotersaus
Gepocheerde heilbot
Gepocheerde Noorse witte heilbot met voorjaarsgroenten
Gepocheerde sliptong met saus van crèmefraîche
Gepocheerde zalm
Gerookte Noorse zalmrol met ginseng (4 pers )
Gerookte rogvleugel met Gazpacho
Gerookte zalm met bleekselderij en champignons
Gerookte zalm met sinaasappelsaus
Geroosterde paling
Geroosterde tomaten met tonijn
Geroosterde tonijn op tuinkruidensalade
Geroosterde zalm met citroenpasta
Geroosterde zalm met groene aspergesalade
Gestoofde inktvis met groene olijven
Gestoofde kabeljauw met grapefruit
Gestoofde kabeljauwschotel met Spaanse wijn
Gestoofde paling I
Gestoofde schol met witte wijnsaus
Gestoofde vis met appel en kerrie
Gestoomde tongfilets met champignons en garnalen
Gestoomde zalm met mosterdsaus
gestoomde zalm met noedels
Gestoomde zalmfilets met venkel
Gestoomde zalmfilets met vlierbloesem
Gevulde gegratineerde pannenkoekjes
Gevulde sardientjes
Gevulde sardines uit de oven
Gevulde tongfilets met champignonsaus
Gevulde visrolletjes
Gevulde witlof met tongfilet
Gevulde zalmfilets
Gevulde zalmrolletjes met radijs (magnetron recept)
Goudenescabèche
Grapefruit met krab
Gratin van vis (Tilapiafilets )
Gravad lachs II
Gravad lachs(gemarineerde zalm)
Griekse gamba's met feta
Griet in bier
Grietfilets met zalmmousse en courgette-roomsaus
Groene asperges met gevulde tongfilet
Hachee met Noorse zalm (voor 4 personen)
haring gemarineerd in tomatensaus
haring in mosterdsaus
haring in roomsaus
Haring, gemarineerd
Haringfiletrolletjes met mosterd- zure roomdressing
Haringhapjes met tortillachips
Haringtartaar met Zaanse mosterd
Heilbot in sinaasappelsaus
Heilbot met schorsenerengratin
Heilbot- en zalmlasagne
Heilbot-vissoep
Hele zalm uit de oven
Herfstkost van Noorse witte heilbot
Huisgerookte zalm
IJsselmeerbaars met ratatouille en tomatenvinaigrette
Ikan pangang(geroosterde makreel)
In champagne gegaarde zalm met champagnesaus
Indiase garnalenballetjes
Indiase heilbotcurry (Machil aur Tamatar)
Indiase visquenelles met curry van kool
Indische kabeljauw
Inktvis in zwarte inktsaus
Inktvis met saffraan-aardappeltjes
Inktvistaglierini met gerookte zalm
inlagd sill(gemarineerde haring)
Kabeljauw 'tapenade'
Kabeljauw balletjes
Kabeljauw en gerookte kalkoen in folie
Kabeljauw en mosselen in mosterdsaus
Kabeljauw goulash
Kabeljauw in chinese zoetzure saus
Kabeljauw in kruidenkorst met saus van vongele
Kabeljauw in kruidensaus
Kabeljauw in kruidensaus met garnalen
Kabeljauw in rauwe ham (10 min recept)
Kabeljauw in witte wijn met boursin
Kabeljauw met aardappel-vinaigrette
Kabeljauw met ananas
Kabeljauw met blauwe kaas
Kabeljauw met broccoli, prei, kerrie en druiven
Kabeljauw met citroen
Kabeljauw met een korstje van mierikswortel
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
Kabeljauw met gruyère uit de oven
Kabeljauw met jeneverbessen
Kabeljauw met kaas
Kabeljauw met kerrie
Kabeljauw met komkommer en yoghurt
Kabeljauw met komkommersalsa
Kabeljauw met kruidenboter
Kabeljauw met kruidenkorstje
Kabeljauw met mosselen in witte wijnvinaigrette
Kabeljauw met paprika-saffraansaus (4 pers.)
Kabeljauw met roquefortsaus
Kabeljauw met schubben van chorizo
Kabeljauw met sinaasappelsaus
Kabeljauw met snelle zoetzure saus
Kabeljauw met Spaanse saus
Kabeljauw met venkel en bacon (magnetron)
Kabeljauw met walnoten en kaas
Kabeljauw met witte druiven
Kabeljauw uit de oven
Kabeljauw-groente schotel
Kabeljauw-ovenschotel
Kabeljauw-venkel stoofpot
Kabeljauwfilet in een paprika-saffraansaus
Kabeljauwfilet met daikoncress
Kabeljauwfilet met knoflookboter
Kabeljauwfilet met kruidenboter
Kabeljauwfilet met kruidenboter 2
Kabeljauwfilet met verse kruiden en witte wijn
Kabeljauwfilet-ovenschotel
Kabeljauwhaasje met asperges en venkel
Kabeljauwhaasje omwikkeld met bacon
Kabeljauwlasagne met courgette
Kabeljauwmoten met groenten
Kabeljauwschotel
Kabeljauwschotel met ananas en amandel
Kabeljauwschotel met kruidig korstje
Kabeljauwschotel met paprika en kaas
Kabeljauwschotel met snijbiet
Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus
Kabeljauwstoofschotel met groenten en roquefort
Kaeng Khiew Waan van Noorse zalm (4 porties)
Kalfsoester gevuld met tonijn en mosterd
Kerrie-garnalentahoe in bladerdeeg
Kerriepannetje met scampi
Klassiek gestoomde Noorse witte heilbot
Komkommer-vis ragoût
Koolvis met aardappel en ui
Koolvis met banaan
Koolvis met tomaten en aardappelen
Koolvisfilet met broccoli en linzen
Krabbestoofpotje uit Bergen op Zoom
kreeft Thermidor
Kreeftentimbaaltje met spinazie
Krokante strudels met zalm en appel
Kruidenomeletjes gevuld met mosselragoût
Kruidensalade metgarnalen en tongscharfilets
Kruidige heilbot
Kruidige ovenschotel met mosselen
Kruidige tonijnschotel
Kruidige visschotel
Kruidigevisschotel
Kruudmoes van Noorse kabeljauw (4 Pers.)
Laagjesschotel van tagliatelle en vis
Lasagne met vis
Lasagne van visfilet en courgette met pesto
Lasagne verde conpesce
Lauwe schotse zalm met gebakken asperges
Lax- ochskaldjurssas
Lekkerbek met zoetzure ananassaus
Londense haringen op de grill
Lotus-zalmpasteitje
Lulas grelhadasa Setubalense
Lulas recheadas(gevulde inktvis)
Maatjes á la mode
Makreel met appeltjes
Makreel met gember en kokos
Makreel met kruisbessen (voor 4 personen)
Mangoet ikan
Matignon de lotte de mer
Mediterrane mosselen met koriander en limoen
Mejillones consalsa picante
Mesclun met haring en rozendressing
Met honing geglaceerde citroenzalm
Mexicaanse viskebab
Mihoen met garnalen
Moclade uit Frankrijk
Mossel saté I
Mossel-eenpansgerecht
Mosselen
Mosselen (4 pers)
mosselen á l'Américaine
Mosselen I
Mosselen III
Mosselen in champignon-roomsaus
Mosselen met bier, witlof en wortelen
Mosselen met bouillon, aardappelen en dille
Mosselen met chorizo
Mosselen met rode wijnsaus
Mosselen met tomaten-knoflooksaus
Mosselen met wijn, venkel en tomaat
Mosselen uit de wok
Mosselen, gekookt naturel
Mosselhachee
Mosselpotje
Mosselspiesje met kerriesaus
Mosselspiesjes
Moules á l'escargot
Moules marinières
Mousse van kreeft á la Chartreuse
Nieuw-Zeelandse kreeftcocktail
Nieuw-Zeelandse tongfilets
Noorse pastei
Noorse sprotjes op de schaats (traditioneel)
Noorse stokvis met garnalen en mosselen
Noorse stokvis op Portugese wijze
Noorse stokvis op z'n Surinaams
Noorse witte heilbot met een dakje van groene kruiden
Noorse witte heilbot met peper
Noorse witte heilbot op z’n Aziatisch
Noorse witte heilbot op z’n Frans
Noorse witte heilbot op z’n Italiaans
Noorse witte heilbot op z’n Latijns
Noorse witte heilbot op z’n Spaans
Noorse witte heilbot uit de wok
Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)
Noorse zalm Sichuan
Noorse zalm Thord Kra-tiem Phrik Thai (4 porties)
Noorse zalm ‘Jeon’ (4 porties)
Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)
Oedang goreng
Omelet met garnalenvulling
Omeletjes met zalm en mierikswortelsaus
Oosterse gamba's
Oosterse mosselen
Oosterse mosselen uit de wok
Oosterse mosselen uit de wok (2 pers)
Op Mexicaanse wijze gestoofde kabeljauw
Oriëntaalse vis
Ovenschotel met kabeljauw en groene kool
Ovenschotel met koolvis en courgette
Ovenschotel met spinazie en tonijn
Ovenschotel met tonijn
Ovenschotel met vis
Paella
Paella Valenciana
Pakketjes met forel en venkel
Pakketjes van zalmforel met roomkaas
Paling in gelei
Paling in het groen
Paling met Provençaalse kruiden
Palingsalade
Palingschotel met groenten
Paprika-courgette schotel met vis
Pasta van gerookte zalm en basilicum/roomsaus (10 pers)
Pasteis debacalhau
Pekingzalm
Pepervis
Phla Rad Nam-phrik-phao van Noorse zalm (4 porties)
Pijlinktvis met paprika en citroen
Pijlinktvis met zoete paprika
Pikante gefrituurde Noorse zalm (4 porties)
Pikante scampis
Pittige makreelmootjes
Pittige mosselen
Pittige mosselragout
Pizza met tonijn
Plukfisk uit Denemarken (kabeljauw met mosterdsaus)
Poon met venkel
Portugees vissersbordje
Preischotel met tonijn
Provençaalse St. Jacobsschelpen
Pulpo conpatatas
Rad Na met Noorse zalm
Ratatouille de poisson
Ravioli van gerookte Bawykov®zalm met asperges en een beurre blanc met basilicumolie
Reuzen tomaten gevuld met garnalen en tonijn in coctailsaus
Risotto met garnalen en tomaat
Risotto met tonijn
Risotto metcurry en gamba's
Rode poon met tomatensaus
Rode poon op een groentebedje
Rode viscurry
Roergebakken zalm
Roergebakken zalm met broccoli en cashewnoten
Rolmops
Romige aardappel-preischotel met zalmrepen
Romige garnalencocktail
Romige mosselschotel
Roodbaars filet bereid op een groentenbedje.
Roodbaars met tomaten
Roodbaarsfilet (Sébaste) Oriental (4 pers)
Roodbaarsfilet met asperges
Roodbaarsfilet met broccoli en oude kaassaus
Roodbaarsrollade met kruidenvulling
Rouget-barbet aubeurre de persil
Salade van op Brasil tabak gerookte zalmforelfillets
Saltimbocca van zeeduivel met paprika
Sambal goreng oedang
Saté ikan
Saté kerang
Saté oedang I
Saté oedang II
Saté van grote garnalen
Saté van makreel
Scampi
Scandinavische zalmtartaar
Schelvis met fijne kruiden
Schelvis met wortel, prei en witte vermout
Schelvisschotel met aardappel en tomaat
Schol-garnalen schotel
Scholfilet á la Milanese
Scholfilet in rode uien-wijnsaus
Scholfilet met garnalen
scholfilet met kruidensaus
Scholfilet met spinazie en Bearnaisesaus
Scholfilet met zalmvulling
Scholfilet op een bedje van wintergroenten
Scholfilets
Scholrolletjes met kool
Scholrolletjes met mosterdsaus
Schotel van gestoofde kabeljauwstaart
Sesamkrab met asperges
sey Krabcakes
sill i senapssas(haring in mosterdsaus)
Simpel mosselrecept
Sinaasappel-koolvisschotel
sinaasappelsaus
Snel visgerecht
Snoekbaars'gelakt' met appelstroop, pijpjeskruid en rieslingsaus
Snoekbaarsfilet met snijboontjes
Soep met zeewolf
Spaghetti di mare
Spaghetti met dille-roomsaus en tonijn
Spaghetti met zalm en prei-tomatensaus
Spaghetti op z'n Spaans
Sprotjes met aardappel en gefrituurde schorseneren
Spruitjes met gerookte zalm
St-Jacobsmosselen en witlof met gefrituurde mosselen en tweesauzen
St-Jacobsschelpen in pepersaus
St-Jacobsschelpen in wijnsaus
St.Jacobsschelpen
Stoere mosselen
Stokvis metmosterdsaus
Stokvis op klassiek Hollandse wijze
Stokvissoep
Stoofpotje
Stoofpotje van venkel en gerookte zalm
Stoofpotje van vis
Stoofpotje vanraapjes en koolrabi, met jonge kabeljauw en kalfsschenkel
Stoofschotel met rivierkreeft
Stoofschotel met tonijn
Sushi met sesamzaad
Taartje van Russische petatte en vis (10 personen)
Tabouleh van Bretonse langoustines
Tagliatelle met zalm-roomsaus
Tahoe met garnalen en Chinese paddestoelen
Tahoe met tomaaten garnalen
Tahoe-garnalenburgers met veldsla
Tapenade
Tarbot met mousselinesaus en venkel
Tarbotfilet met mosterdsaus
Tartaar van St.-Jacobsvrucht en schotse zalm
Thaise mosselen (2 personen)
Thaise roerbakschotel
Tilapia filet met druiven en wijnsaus
Tilapia met mango en sugar snaps
Tilapia met mosterd en pancetta
Tilapiafilets in pepersaus
Tiliapa met knolselderij en appelstoop
tomatmarineradsill (haring gemarineerd in tomatensaus)
Tong met garnalen
Tong Picasso
Tong-zalmrolletjes met druivensaus
Tongfilet met zuurkool en aardappelpâté
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus
Tongrolletjes in Duchesse de Bourgogne
Tongrolletjes met groene saus
Tongschar Newburg
Tonijn met gedroogde tomaten, olijven en salie
Tonijn met shii-take en kidneybonen
Tonijnbiefstuk met kappertjesdressing
Tonijnburgers
Tonijnschotel
Tonijnschoteltje
Tournedos van zalm & kabeljauw
Tournedos van zalm en kabeljauw
Traditioneel bereide Noorse witte heilbot
Truchas rellenas(Gevulde forel)
Truit du four(Forel uit de oven)
Venkel-visschotel
Venus mosselen
Verse zalm met stro-aardappeltjes
Vis á la Picasso
Vis in champignon-roomsaus
Vis in kerriesaus
Vis in mosterdsaus
Vis in rauweham
Vis in tomaten- en olijvensaus
Vis met rijst
Vis uitTahiti
Vis van de bakplaat
Vis-spinazie-ovenschotel
Visballetjes
Visbouillon
Viscurry
Viscurry met zeewolf
Visfilets op een bedje van prei en paprika met dille- mosterdsaus
Visgoulash met perzik
Viskoekjes met koriander
Viskroketten
Vismoten op z‘n Spaans
Vispakketje
Vispakketjes met garnalen
Vispalet in witbier (4 pers)
Vispotje I
Vispotje II
Vispotje met paprika
Vispotje vankabeljauw, mosselen, garnalen en St. Christoffel Blond
Visquiche
Visragoût in een rijstrand
Visragoût met tagliatelle
Visrisotto
Visrollade met worteltjes
Visschotel
Visschotel met aardappelpuree
Visschotel met croûtons en aïoli
Visschotel met kaas
Visschotel met makreel en garnalen
Visschotel met peultjes
Visschotel uit Vlieland
Vissersbonen met noorse koolvis. (Traditioneel)
Warme oesters,tarbot en coquilles met prei
Waterzooi van kabeljauw
Wijting in t groen
Wijtingfilet
Witlof met vis en kaas ( 4 pers.)
Witte wijnsaus bij vis
Witte zalmfilet met prei
Yerseke mosselen
Zalm in een mieriksworteljasje en bieslook-limoensaus
Zalm in een potje
Zalm in een toren van rijst
Zalm in feuilletédeeg
Zalm in filodeeg
Zalm in witte wijnsaus
Zalm in zoutkorst
Zalm met asperges en koriandersaus
Zalm met basilicum-mosterdroom
zalm met feta
Zalm met kruidenkorst
Zalm omelet met tomaat en olijven
Zalm op Afrikaanse wijze gemarineerd, geserveerd met samosa vangarnalen
Zalm terug-in-de-pan
Zalm uit een potje
Zalm Veronique
Zalm verpakt in aardappelplakjes
Zalm-garnalentoffees
Zalmfilet op Ardeense wijze
Zalmfilet op courgette en tomaten
Zalmforel
Zalmforel enpapillotte
Zalmforel metbietensalade
Zalmforelfilet
Zalmmoot en papillotte I
Zalmmoot en papillotte II
Zalmmoot met groente en creme fraiche
Zalmmoot met kaas-kruidenkorstje
Zalmmoot met koude basilicumsaus
Zalmmoten, geroosterd met mousseline kruidenroomsaus
Zalmmousse
Zalmpannenkoek met courgette
Zalmpotje met sojasaus en taugé
Zalmragout
Zalmrolletjes met spinazie
Zalmsauce
Zalmsaus
Zalmsoufflé met komkommersaus
Zalmsushi met mierikswortelsaus
Zalmtartaar
Zalmtartaar met avocado (Feestrecept)
Zarzuela I
Zarzuela II
Zarzuela III
Zeeduivel met tomaat en kappertjesaus
Zeeduivel van de herbergier
Zeeduivelfilet op een bedje van peultjes
Zeepaling met kruiden
Zeepaling met pinda's
Zeetong-kreeft rolletjes
Zeeuwse mosselschotel met drie sausjes
Zeevruchten metvenkel
Zeevruchtenrisotto
Zeewolf met peultjes
Zeewolf met roze radijsjes
Zeewolffilet met citroen
Zeewolffilet met witte wijn-lycheesaus
Zeewolffilet op Portugese wijze
Zeewolfragoût met venkel
Zoetzure gembersaus
Zoetzureschol
Zoetzurevis
Zuurkool met zalm in rieslingsaus
Zuurkool-mossel ovenschotel
Zwitserse visschotel

© recepten.mriweb.nl | Disclaimer | Cookies| Contact | Goedkoop naar... | Koopwoning Schiedam | Culinaire top50