Schil en was de aardappelen. Kook ze in weinig water met wat zout in 20 minuten gaar. Giet ze af en stamp ze fijn.
Klop de eieren los met de koffieroom en roer het mengsel door de aardappelpuree. Breng de puree op smaak met zout en peper.
Laat de tonijn uitlekken, verdeel de vis in stukjes en doe die een in kom. Roer de crème fraîche, de kappertje en wat peper erdoor.
Bekleed een springvorm van 22 cm met bakpapier en bestrooi de vorm met paneermeel.
Schep de helft van de aardappelpuree in de vorm en verdeel het tonijn mengsel erover. Dek het af met de rest van de puree. Bestrooi met kaas.
Verwarm de oven voor op 200 Gr.C.
Bak de taart in het midden van de oven in ca 30 min. goudbruin en warm.
Lekker met een tomatensalade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |