Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Garnalen in kerriesaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr Noorse garnalen uit de diepvries
2 uien (± 120 gr)
2 teentjes knoflook
zout
250 gr tomaten
5 eetlepels olie
2 eetlepels gemberchutney
1 snufje gemberpoeder
2 eetlepels kerrie

Bereiden

Laat de garnalen ontdooien.
Snipper de uien en pers de teentjes knoflook met wat zout.
Ontvel de tomaten, verwijder de kroontjes en snijd ze in
kleine stukjes.
Verhit de olie in een pan en bak de kleingesneden uien, de
knoflook en de tomaten onder voortdurend roeren 5 minuten.
Roer er vervolgens de gemberchutney, het gemberpoeder en de
kerrie door.
Voeg de garnalen toe en laat nog 10 minuten koken.
Maak op smaak af met zout en peper.
Geef er rijst en een groene salade bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken lekkerbekjes
Zalmmoot en papillotte II
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
Cataplana II
Huisgerookte zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes