Was de courgette en de venkel, maak ze schoon en snijd ze in
niet te dunne plakken.
Houd het venkelgroen achter.
Kruis de tomaten in, dompel ze enkele seconden in kokend
water, spoel ze onder koud water af, ontvel ze en snijd ze in
blokjes.
Pel de knoflook en snijd ze in dunne plakjes.
Verhit 2 eetlepels olie in grote koekenpan en bak de knoflook
1/2 minuut.
Bak de courgette en de venkel 5 minuten mee.
Voeg de tomaat toe en stoof de groenten zachtjes 3
minuten.
Bestrooi met zout, peper en oregano.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Bestrooi de roodbaarsfilets met zout en peper.
Roer het citroensap en 1 eetlepel olie door elkaar en bestrijk
de vis hiermee.
Leg de roodbaars in de ovenschaal, schuif de schaal 10 cm
onder de grill en laat 4 minuten bakken.
Keer de vis en schep het groentemengsel ernaast.
Druppel 1 eetlepel olie over groenten en grill ze In 4 minuten
gaar en lichtbruin.
Garneer met het venkelgroen.
Serveer met bijvoorbeeld rijst en een salade van rucola.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |