Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gestoofde vis met appel en kerrie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 moten kabeljauw รก 150 gr
50 gr boter
zout
1 theelepel kerrie
1 ui
250 gr appels
1 laurierblad
wat citroensap

Bereiden

Zout de vis en laat ze 15 minuten staan.
Laat in een pan de boter smelten, doe de kerrie en de
kleingesneden ui erbij en laat dit 10 minuten smoren.
Schil de appels, snijd ze in blokjes en voeg die met het
laurierblad en een scheutje water bij de ui.
Leg dan de vis in de pan, besprenkel de vis met citroensap en
laat het gerecht 15 minuten stoven.
Leg de gare vis op een schotel en geef de saus er apart
bij.
Aardappelpuree en worteltjes smaken er goed bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Palingsalade
Gefrituurde visfilets in bierbeslag
Snoekbaars'gelakt' met appelstroop, pijpjeskruid en rieslingsaus
Zalm in een potje
Witte zalmfilet met prei

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes