Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde visrolletjes

Aantal personen: 4

Ingrediënten

8 tong- of tongscharfilets
zout en peper
verse zalm
fijngesneden dragon
1 dl slagroom
75 gr verkruimelde verse geitenkaas of roomkaas

Bereiden

Bestrooi 8 tong- of scharfilets met zout en peper. Leg op elke visfilet (aan de kant waar het vel heeft gezeten) een dikke reep verse zalm en een snufje fijngesneden dragon.
Rol de visfilets losjes op en steek ze vast met houten prikkers. Leg de rolletjes in een ovenschaal.
Verwarm 1 dl slagroom en laat hierin 75 gr verkruimelde verse geitenkaas of roomkaas smelten. Breng op smaak met zout en peper en schenk de saus over de vis. Gaar de rolletjes 10-15 min in een voorverwarmde oven (200 graden).

Reacties

Edwin van T. (22-01-2009 13:35):
Zalig gerecht voor de visliefhebber! De combinatie zalm en tong is heerlijk. En snel klaar te maken!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Bisque van kreeft
Zalm omelet met tomaat en olijven
Noorse zalm ‘Jeon’ (4 porties)
Paling in gelei
Gegratineerde venkelschuitjes met kabeljauw

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes