Fruit de fijngesneden uien met de knoflook in de olie
blond.
Snijd de paprika in reepjes.
Voeg die met het paprikapoeder bij de uien en smoor ze 5
minuten mee.
Meng de bloem in kom met wat van de koude bouillon tot een
glad papje.
Voeg de rest van de bouillon bij de uien en breng de massa aan
de kook.
Giet het meelpapje voorzichtig in de saus tot deze bindt en
roer de saus langzaam door.
Snijd de kabeljauw in blokjes en voeg die met de in stukken
gesneden tomaten bij de saus.
Laat het gerecht op zacht vuur ± 10 minuten
pruttelen.
Breng de kabeljauwgoulash op smaak met peper, zout en verse
peterselie.
Lekker met (basmati)rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |