Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw in kruidensaus

Aantal personen: 2

Ingrediënten

1 kleine groene paprika
1/4 komkommer
1 kleine groene Spaanse peper
4 takjes peterselie
10 gr verse koriander
1 dl droge witte wijn
1 theelepel zout
1 sjalotje
15 gr boter
1 teentje knoflook
250 gr kabeljauwfilet

Bereiden

Maak de paprika en de komkommer schoon en snijd ze in
stukken.
Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadjes en snijd de
peper in stukjes.
Pureer de paprika, de komkommer, de Spaanse peper, de
peterselie en de koriander in een keukenmachine tot een gladde
pasta en meng de wijn en het zout erdoor.
Pel en snipper het sjalotje.
Verhit de boter in een hapjespan en fruit de sjalot even
aan.
Pers het teentje knoflook erboven uit.
Voeg de groene kruidensaus toe en breng deze aan de kook.
Snijd de kabeljauw in grove stukken en leg die in de saus.
Laat de kabeljauw in ± 8 minuten zachtjes gaar worden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ovenschotel met tonijn
Oriëntaalse vis
Gevulde zalmrolletjes met radijs (magnetron recept)
Schelvis met wortel, prei en witte vermout
Kabeljauw in chinese zoetzure saus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes