Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw in witte wijn met boursin

Aantal personen: on

Ingrediënten

Kabeljauwfilet (pondje)
deciliter witte wijn (droog, grotere hoeveelheid voor alcoholisten)
Groot pakje boursin, voor de diehards een klein pakje erbij
zout, peper, margarine.

Bereiden

Klontje margarine smelten in braadpan, niet laten bruinen, na smelten boursin onder roeren toevoegen, tot geheel is gesmolten. Witte wijn toevoegen, gladde marinade van maken op laag vuur. Vis (beetje peper en zout) toevoegen en saus overheen scheppen. In circa tien a vijftien minuten gaar laten pruttelen. Serveren met aardappelpuree en wortels of wat je lekker vindt (sla erbij is lekker frips). Bereidingstijd circa 20 minuten totaal. Fluitje van een cent, succes verzekerd

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauw met kaas
Botervis met prei-pestosaus
Laagjesschotel van tagliatelle en vis
kreeft Thermidor
Moules á l'escargot

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes