Blancheer de in roosjes verdeelde broccoli, 1 minuut en laat
ze uitlekken.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
gaar.
Verwarm wat van een mengsel van boter en arachideolie in een
stoofpan, voeg de ui en de in fijne ringen gesneden prei toe
en laat even stoven, maar niet verkleuren.
Voeg de kerrie toe, bak die even mee en laat nog 5 minuten
stoven.
Bak intussen de door het ei en de bloem gehaalde (in de
magnetron) ontdooide kabeljauwmoten 4 minuten aan elke kant en
kruid ze met peper en zout.
Halveer de druiven.
Voeg de room bij het groente-kerriemengsel en laat het al
roerend even zacht doorkoken
Voeg dan de druiven toe en laat nog een minuutje
doorkoken.
Schik de kabeljauwmoten op warme borden en overgiet ze met de
saus.
Garneer met een takje kervel en enkele snippers gerookte
zalm.
Serveer met de rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |